Güngören Sakal Kesimi Salonu

Erkek Kuaförü Güngören

Güngören sakal kesimi – Erkek Traşı

Sakal kesiminde farklı yüz şekillerinde belirli karakteristik özelliklerin vurgulanması için Güngören sakal kesimi salonu sizlere hizmet vermeye hazırdır. Kullanışlı ve şık bir saç kesiminin tamamlayıcısı olan sakal kesimi için yüz şeklinize, zevkinize ve tarzınıza en uygun olan modeli birlikte seçiyoruz.

Peki  Yüz Şekline Kesim Nasıl Olmaktadır?

Yüz şekli kare, dikdörtgen, yuvarlak ve oval olarak 4’e ayrılmaktadır. Kare yüz hatlarına sahipseniz sakalın yanlarda kısa ve çenede daha dolgun olduğu bir kesim size uygun olacaktır. Keçi sakal, top sakal ya da yarım top sakal gibi modelleri örnek verebiliriz. Yuvarlak bir yüz şekliniz var ise balbo sakalı ve kısa tam sakal gibi bir model ile yine çenede dolgun bir sakal görünümü daha tarz duracaktır.

Yuvarlık yüze sahip bir kişi iseniz oldukça şanslısınız çünkü neredeyse her türlü sakal tarzı ve bıyık kullanımı size oldukça yakışacaktır. Güçlü yüz hatlarına sahip dikdörtgen yüz hatlarını vurgulamak için ise alt kısımları daha kısa ve kenarları uzun tutmak gereklidir.

Tıraş Öncesi ve Sonrası

Güngören sakal traşı

Yüzünüzü nemlendirip kayganlığını artırmak amacıyla öncesinde tıraş köpüğü veya jeli ile yüzü köpürtmek şarttır çünkü sakallar keskin ve serttir. Öncesinde böyle bir işlemin uygulanmaması yüzünüzün kanamasına ve tahriş olmasına sebep olacaktır. Daha sonra tıraş bıçağını daha temiz bir jiletle değiştirdiğimiz gibi uygulamaya başlıyoruz.  Akneli bir cilde sahipseniz ayrıyeten hassasiyet gösteriyoruz.

Tıraş makinesi kaynaklı, kuru tıraş olma, kör bıçak kullanma ya da tıraş sırası sert darbeler sebebi ile cildiniz tahriş olabilir. Biz bu hataları elimine ederek tıraş sonrası tahrişi minimum seviyeye düşürmek için uğraşıyoruz.  Tıraş sonunda ise nemlendirici bir losyon ile yüzünüzü rahatlatıyoruz.

Sadece İstediğiniz Modele Karar Verin

Uzman ellerin yaratıcı fikirlerle kavuşması sizi daha çekici bir görünüme kavuşturacaktır. Birçok modelin yanında çok bıçaklı tıraş makineleri ile dört dörtlük bir sinekkaydı tıraşı yapmaktayız. Kullandığımız kaliteli tıraş makineleri sayesinde kıl dönmelerinin oluşumunu azaltıyoruz. Hassas bir cilde sahip olun yada olmayın hassas bir işlem uygulanacaktır.

Saç Boyası Olur da Sakal Boyası Olmaz mı?

 

Beyazlama, saç rengi ile uyumsuzluğu ya da keyfi sebepler gibi çeşitli sebeplerle sakallarınızı boyatmak isterseniz Güngören sakal kesimi salonu ile arzu ettiğiniz gibi bir sakal boyası işlemi mümkün.  Boyanın rengini seçerken saçınıza, ten renginize ve tarzına en uyacak rengi seçmeye dikkat ediyoruz.  Özellikle sakallarını uzatan müşterilerimiz için sakal bakım hizmeti de vermekteyiz.

Müşterisine Her Aşamada Kaliteli Biz Hizmet ile Güngören Sakal Kesimi Salonu

Saç ve sakal boyası, ustura, jilet, tıraş makinesi ve  makas’tan tıraş köpüğüne kadar diğer tüm kullandığımız ekipmanlarımız kaliteli ürünlerden oluşmaktadır. Az kimyasal içeren sakalları yıpratmayacak boyalar ile keskin makas ve makinelerimiz ile hizmet vermekteyiz. Havlulardan tutun mekanın temizliğine kadar oldukça hijyenik bir ortam yaratmaktayız.

Uzman berberlerimizin yetenekli ellerine yüzünüzün aksesuarı olan sakallarınızı gönül rahatlığı ile emanet edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken rahat berber koltuğuna oturup aklınızdaki modeli söylemek ve kuaförünüz ile bu konuda iş birliği yapmak. Daha sonra keyifli bir sohbet eşliğinde sakal kesim işleminiz gerçekleştirilecektir.

Daha Çekici Bir Görünüm için Güngören Sakal Kesimi Salonu

Güngören sakal kesimi salonu uzman kadrosu ile birlikte bir görünüm inşa etmek için öncesinden randevu almanız yeterlidir. Sakal tıraşı, sakal şekillendirmesi, sakal bakımı hizmetimizle keyifli bir sohbet eşliğinde sizi daha iyi bir görünümle yolcu edelim.